4yourbest, träningsresor
träning, utomlands, kangoo jumps

 

Träningsresor

4yourbest AB anordnar personliga träningsresor utomlands med fokus på effektiv, rolig och intressant träning. Alla pass vi har bestämt att köra under våra träningsresor är valda med stor omsorg. Vi väljer ofta att ta in nya träningsformer som exempelvis indisk- och latinoinspirerad dans. Det finns ingen mer fantastisk känsla än att stå på en vacker strand, höra suset från havet, svettas gemensamt och ta sig ett avsvalkande dopp därefter. Alla träningsresor med 4yourbest ger dig gladare och sundare tillvaro!

Nästa resa: 19-26 maj 2018

träningsresor, kangoo jumps

Hotell och omgivning

1. Hotellet
Det fyrstjärniga hotellet är beläget alldeles vid Medelhavet i Rethymnon; det byggdes 2009 och består av totalt 2 byggnader på 4 våningar om 110 rum. Reception, hiss, minimarket och wifi i de allmänna utrymmena finns att tillgå.
På hotellet finns även ett gym och en SPA-anläggning med jacuzzi. Bastu, ångbastu, massage och manikyr finns också men ingår ej i priset. Beställs separat.
Den långa vita sandstranden syns från hotellet – att gå hit tar mindre än en minut - du korsar en väg och sedan kan du känna den lena sanden under dina fötter. Den största delen av stranden är bred och folktätast är det i närheten av staden. Där hotellet ligger är det lagom med människor vilket förbättrar träningsmöjligheterna. På stranden finns vattensporter, solstolar som ingår och volleybollplaner. Vattendjupet är varierande. Vi rekommenderar att du inte simmar för långt ut, undervattenströmmarna finns och flaggsystemet måste respekteras - röd flagga innebär badförbud. Längs med stranden går en bred väg med trottoarer och där hittar man många trevliga restauranger och barer. Ett fiskspa finns precis runt hörnet.
Läkare finns "on call" dygnet runt på hotellet.

4yourbest

2. Uppdelning i rum
Dubbelrum
Under våra träningsresor delar man rum med någon annan. Önskar du eget rum tillkommer en extra kostnad om 1000 kronor.

3. Måltider
Frukostbuffé
I priset ingår en måltid per dag - en gedigen frukostbuffé. Måltiden serveras i hotellrestaurangen. Önskar du även middag varje kväll på hotellet tillkommer en extra kostnad, vänligen kontakta oss för mer info. Gemytliga restauranger med bra priser finns även i området.

träningsresor

Träning
Under våra träningsresor erbjuds 4-5 träningspass per heldag och medverkan är givetvis frivillig. Vi erbjuder pass som aquafitnes, latino, bhangra, mindfulness, gruppträning, styrkepass, mm. De flesta pass äger rum på stranden och på terrassen. Ett detaljerat träningsschema kommer skickas ut innan resan äger rum. Är du nyfiken på att veta mer om de träningsformer som erbjuds under resan vänligen kontakta oss i förväg.

Aktiviteter
En av dagarna kommer att vara fri från träning - här finns
istället möjlighet för exempelvis utflykter, shopping och fiskspa för den som vill. Alla deltagare kommer att få en lista med förslag på sevärdheter och aktiviteter som kan göras under den fria dagen. Våra träningsresor avslutas alltid med en god gemensam middag som ingår i priset.

bhangra beats

Ledare på resan.

1. Isabelle Badéa
Isabelle Badéa

Isabelle är en mycket engagerad, uppskattad och genuint intresserad instruktör. Hon älskar att röra på sig till alla möjliga rytmer och vill gärna skoja till det där det känns passande och spontant. Deltagarna brukar uppskatta Isabelle för sitt väldigt glädjefyllda o ledarskap men framförallt för sitt naturliga och professionella sätt att framföra glädjen och ge instruktionen på. Under sina 10 år som ledare har Isabelle fått många erfarenheter - varit instruktör på träningsresor utomlands, inspiratör för andra ledare och på företag, kört uppvärmningar för bland annat Lidingöloppet, Vårruset och Kistaloppet samt varit med i utvecklingsprojekt för att hjälpa andra ledare på banan.

Resegaranti
Vi har givetvis resegaranti för våra träningsresor så att du som resenär känner dig trygg.

 

Vad ingår i priset?

Singelrum: 12.500 kr/vecka
Dubbelrum: 11.000 kr/vecka

Ingår: Flygresa, bussfärd till/från hotell, 4 stjärnigt hotell med rejäl frukostbuffé, all träning, SPA och gym.
För massage och bastu tillkommer en extra kostnad.


Betalningsvillkor
Vid anmälan betalas 25 % av totalsumman.
Resterande belopp betalas 35 dagar före avresa.
Vid anmälan får du en faktura och pengarna skall sättas in på kontot som tillhör 4yourbest AB med organisationsnummer 556938-0792 och momsregnr SE556938079201. PG:679098-4, BG: 223-2916.
Skicka sedan ett kvitto till oss isabelle@4yourbest.se på betalningen och en kopia på ditt pass.
Glöm inte att ange ditt namn vid betalning!

Anmälan
Skicka ett mail till isabelle@4yourbest.se och boka din plats. Ange namn och kontaktuppgifter.
När du gör din bokning meddela oss även eventuella allergier.